All Clients not displaying anything

Forum for game modifications and custom clients.

All Clients not displaying anything

Postby xXDarkMalakXx » Sat Dec 28, 2019 8:11 pm

Hey all,

Got another computer that I am attempting to run Salem on, so I downloaded Java, made sure all of my drivers are up to date, and launched Taipon's client. The update process went smoothly after I added all of the Java exceptions for all of the custom clients, but the primary game screen comes up as a translucent window, not displaying anything. I thought maybe it was the client on this computer, but I have tried all 3 of the primary custom clients in addition to the main client with the same result. My sleuthing the forums hasn't come up with any fixes as of yet, so am hoping someone who has either experienced this or can point me in the right direction will be able to help.

Cheers, and Happy New Year!

Malak
xXDarkMalakXx
 
Posts: 7
Joined: Tue Feb 26, 2013 6:51 pm

Re: All Clients not displaying anything

Postby Taipion » Sun Dec 29, 2019 9:48 pm

Give us some more detail please:

- What OS, what kind of PC....?

- Also, how do you launch the client exactly?

- Screenshot of that "translucent window" please.

- more details...
Need something? Here is my Shop (Including some useful info for new/returning players at the bottom of the first post)
Taipion
 
Posts: 2516
Joined: Fri Mar 08, 2013 4:12 pm


Return to Artifice & Arcana

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron